Introduktionskurs

DJ-AKADEMIEN, Högbergsgatan 30 STOCKHOLM

DJ-AKADEMIEN 2015/2016 © Copyright

Fotografier, texter, filer och dylikt får under inga omständigheter laddas ner eller spridas utan skriftligt godkännande.

 

Vem bör gå denna utbildning?

"Detta är en perfekt kurs för Dig som är nyfiken på DJ-yrket men är osäker på om det är rätt val"

 

Introduktionskursen är vad den heter, en introduktion till DJ-yrket - genom kursen får du insikt i både teori och mixträning/praktik.

 

Teorin består av grundläggande kunskap om vad arbetet som DJ innebär och vilka problem som kan uppstå, kunskap om utrustningen m.m. Efter teorin genomför vi praktiska övningar där Du introduceras i hur man taktmixar, räknar BPM/tempo och mycket annat.

 

Vill du fortsätta med Intensivkursen (inom 1 månad) och bli en utbildad DJ ger vi Dig 1000:- i rabatt på kursavgiften för Intensivkursen.

 

 

Introduktionskursen är för Dig som vill pröva på DJ-yrket men är osäker på om det är rätt väg i framtiden.

 

Kursen är en övergripande genomgång av både teoretiska och praktiska saker som du behöver veta när du ska arbeta som DJ, vi kör även grundläggande mixträning och träning av hörseln.

 

 

Som vanligt rekommenderar vi dock alltid alla våra elever (oavsett kurs) att fortsätta träna på egen hand.

 

Det är trots allt genom träning som Du tar Dig vidare till nästa nivå.

 

 

Denna kurs håller vi löpande på vardagar och helger.

 

Vardagar: 13.00-16.00 eller 18.00-21.00

Helger: 13.00-16.00 eller 16.00-19.00

 

 

Observera att tiderna per dag kan variera, det är slutligen upp till kursledare och elev att valfritt kunna minska/öka antal timmar per dag för att istället lägga detta på uppföljning eller någon annan dag under utbildningen.

Detta är för att varje elev skall få en så pass bra och anpassad utbildning som möjligt, dock inom DJ-Akademiens fastställda riktlinjer.

 

Läs våra kursvillkor för fullständig information.

 

Kursinformation