Privat Introduktion

DJ-AKADEMIEN, Högbergsgatan 30 STOCKHOLM

DJ-AKADEMIEN 2015/2016 © Copyright

Fotografier, texter, filer och dylikt får under inga omständigheter laddas ner eller spridas utan skriftligt godkännande.

 

Kursinformation

"Detta är en perfekt kurs för Dig som är nyfiken på DJ-yrket men är osäker på om det är rätt val. Du får en privat kurs utan andra elever närvarande"

 

Introduktionskursen är vad den heter, en introduktion till DJ-yrket - genom kursen får du insikt i både teori och mixträning/praktik.

Alla våra privata kurser innehåller samma utbildningsmaterial och upplägg som våra vanliga kurser - den stora skillnaden är att Du får möjlighet att genomföra kursen utan andra elever närvarande.

Eftersom Du är själv får Du mer tid för frågor och uppföljning samt djupare insikt i både teori och praktiska övningar.

 

Teorin består av grundläggande kunskap om vad arbetet som DJ innebär och vilka problem som kan uppstå, kunskap om utrustningen m.m. Efter teorin genomför vi praktiska övningar där Du introduceras i hur man taktmixar, räknar BPM/tempo och mycket annat.

 

Vill du fortsätta med Intensivkursen (inom 1 månad) och bli en utbildad DJ ger vi Dig 1000:- i rabatt på kursavgiften för Intensivkursen.

 

 

 

Vem bör gå denna utbildning?

Introduktionskursen är för Dig som vill pröva på DJ-yrket men är osäker på om det är rätt väg i framtiden.

 

Kursen är en övergripande genomgång av både teoretiska och praktiska saker som du behöver veta när du ska arbeta som DJ, vi kör även grundläggande mixträning och träning av hörseln.

 

Introduktionskursen som vi genomför privat är även perfekt för olika typer av event som t.ex. födelsedagar, svenssexa/möhippa, företagsevent och dylikt.

 

 

Denna kurs håller vi löpande på vardagar och helger.

Vardagar: 13.00-16.00 eller 18.00-21.00

Helger: 13.00-16.00 eller 16.00-19.00

 

Vi kan självklart också boka andra tider för olika typer av event.

Observera att tiderna per dag kan variera, det är slutligen upp till kursledare och elev att valfritt kunna minska/öka antal timmar per dag för att istället lägga detta på uppföljning eller någon annan dag under utbildningen.

Detta är för att varje elev skall få en så pass bra och anpassad utbildning som möjligt, dock inom DJ-Akademiens fastställda riktlinjer.

 

Läs våra kursvillkor för fullständig information.