OM OSS

DJ-AKADEMIEN, Högbergsgatan 30 STOCKHOLM

DJ-AKADEMIEN 2015/2016 © Copyright

Fotografier, texter, filer och dylikt får under inga omständigheter laddas ner eller spridas utan skriftligt godkännande.

VILKA ÄR VI?

DJ-AKADEMIEN OCH VÅRA VÄRDERINGAR

DJ-Akademien är en av Sveriges främsta utbildare inom DJ-yrket och Musikproduktion.

 

Alla våra kursledare för DJ-utbildningen arbetar för landets största nattklubbar, eventbolag och bokare. På våra Musikproduktionskurser (som drivs av vårt systerföretag Studioakademien) har vi dessutom kursledare som aktivt arbetar med alla typer av produktioner - som t.ex. elektronisk musik (House/Edm, Pop mm), Film/TV, Musikal och mycket annat.

I Studioakademiens specialiserade kurser (Mixning/Mastering, Vocal Production m.fl.) har vi även där kursledare som idag arbetar med olika projekt åt artister och skivbolag.

Den samlade erfarenheten hos DJ-Akademiens och Studioakademiens kursledare gör att kunskapsnivån och alla undervisningar håller en väldigt hög standard.

 

Vårt fokus är att Du som elev ska ta till dig utbildningen på ett bra sätt och kunna få en djupare kunskap inom det område Du väljer, därför har vi som regel att ta in max tre (3) elever vid varje tillfälle, oavsett kurs.

Som enda utbildningsföretag inom vårt område kan vi dessutom erbjuda kvalitativa privatundervisningar med tillhörande skarpa sessions och/eller spelningar.

 

Vårt sätt att arbeta och våra värderingar är att vi sätter extra höga krav på oss själva för att kunna ge våra elever den bästa utbildningen och samtidigt bidra med erfarenhet och värdefulla insikter från yrkeslivet!

Några av våra partners:

Vad skiljer oss från mängden?

Vi tar i dagsläget endast emot 2-3 elever per kurs för att bibehålla en hög undervisningsnivå.

 

Genom att våra kursledare dagligen arbetar med olika spelningar och studioproduktioner garanterar vi att Du som elev får lära Dig det Du behöver från grunden och uppåt, även många tips och tricks som många inte tänker på. Samtidigt erbjuder vi också möjligheten att Du får följa med/sitta med våra kursledare (utanför lektionstid) och få en djupare inblick i arbetet de gör.

 

Kunskapen Du får genom att gå en av våra kurser går bara att få genom många års erfarenhet!

Varför välja oss?

- Många års erfarenhet inom branschen

- Kursledare inom toppskiktet av Sveriges DJ's och producenter

- Flexibla kursstarter

- Uppföljningstillfälle ingår, för att fördjupa kunskaperna

- Du som elev kan köpa alla produkter direkt genom oss, dessutom till riktigt bra priser

 

...och mycket annat som du kommer att märka när du väljer oss ;-)

 

I och med att våra kursledare arbetar med olika typer av spelningar och studioproduktioner på heltid finns det också en möjlighet att följa med/sitta med och få djupare inblick i det arbete de gör och det yrke Du vill utbilda Dig inom.

"TO GIVE BACK IS WAY MORE

PRODUCTIVE THAN GIVING IN"

 

- LINDFORS (CEO, DJ-Akademien & Brush Music Ltd)